ISO 22935-2:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي
· اعتمدت بتاريخ 12 أبريل 2023 ·

Milk and milk products — Sensory analysis — Part 2: Methods for sensory evaluation

ملفات الوثيقة ISO 22935-2:2023

null صفحات
الإصدار الحالي

مجال الوثيقة ISO 22935-2:2023

This document specifies recommended methods for the sensory evaluation of specific milk and milk products. It specifies criteria for the sampling and preparation of samples and the assessment of the samples.

This document is suitable for application in conjunction with the sensory methodologies outlined in ISO 22935-1 | IDF 99-1 and other ISO or IDF sensory methodologies for specific situations and products.

Annex A provides international tables of common attributes, including terms in the official ISO languages English and French as well as equivalent terms in German and Spanish.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-1:2015
GSO 150-1:2013 
لائحة فنية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
GSO 150-1:2013
 
لائحة فنية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية

اعتمدت مؤخراً

ISO 16961:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Oil and gas industries including lower carbon energy — Internal coating and lining of steel storage tanks
ISO 8643:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Earth-moving machinery — Hydraulic excavator and backhoe loader lowering control device — Requirements and tests
ISO 11890-1:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Paints and varnishes — Determination of volatile organic compounds (VOC) and/or semi volatile organic compounds (SVOC) content — Part 1: Gravimetric method for VOC determination
ISO/TR 18228-10:2024
 
مواصفة قياسية دولية
Design using geosynthetics — Part 10: Asphalt pavements